sandraHaugesittliv -

Ikke dra familien min inn i MINE avgjørelser!Hei

Jeg er tilbake i Bergen etter et helt fantastisk døgn i Oslo. For noen hyggelige mennesker jeg var med, en utrolig god stemning på premièrefesten og tiden etterpå.

Tusen takk for alle de fine meldingene dere har sendt meg, jeg setter utrolig stor pris på det. Jeg kommer til å svare dere alle i løpet av kvelden.  Jeg har fått en del spørsmål om hvor det går an å se episoden om igjen, den kan man se i reprise søndag kl 22.30 på TvNorge eller på Dplay.no. 

Jeg lo så mye at tårene rant når jeg så meg selv på storskjerm sammen med de andre deltagerne. ha ha. Hele 300.000 mennesker så premièren av Adam Søker Eva i snitt! Var du en av de som så på?

 


Når man er med på et slikt program så kan man ikke forvente annet enn reaksjoner, både positive og negative. Jeg synes det er helt greit at folk har sine meninger om konseptet og meg som person, men å dra familien min inn i det, provoserer meg litt. Det er mitt liv og mine avgjørelser, hverken foreldrene mine, søsknene min eller barna mine kan stå til ansvar for mine valg. De står jeg 100% for selv og jeg angrer IKKE på at jeg var naken på tv.
Det er en ting som jeg føler veldig sterkt for, det er slike kommentarer som dette, offentlig slik at alle kan se dem! Hvorfor kritiserer de meg som mor når det er de som skaper fordommene? Jeg fatter ikke dette, grunnen til at  jeg bør tenke på barna mine er fordi de skaper en fordom for sine barn ved sin holdning og snakke / skrive måte. Det er foreldre som dette, som skaper mobbing i verden, Ikke jeg! Jeg gjør ingen kriminell handling, men tvert i mot en veldig naturlig handling som er ment for å skape mindre fordommer. Dette er det godt eksempel på hvordan mobbing oppstår etter min mening. 

Hva mener du? 

-Sandra♥


 #mobbing #blogging #adamsøkereva #sandrahauge #barn

 • Hva vil skje med landet vårt?! (advarer mot sterke bilder)  God Kveld!

  Bildene av det døde barnet, har gått sin rundgang på Internett. Og det er helt klart at folk blir sterkt berørt av slike bilder. Som mor felte jeg noen tårer selv. Men la oss være realistisk! Hvem slipper vi inn i landet vårt? 

  Jeg er for å hjelpe flyktninger, men jeg vil at vi skal hjelpe de der de er.Jeg mener det er på tide at nordmenn åpner øynene sine. 

  Jeg har faktisk ikke engasjert meg, eller uttalt meg så mye om flyktninger og utlendinger i landet vårt.Jeg har fått en sterk mening om denne saken den siste tiden. Ja, jeg er for at vi skal hjelpe mennesker i nød, selvfølgelig! Men det jeg ikke er for, er at nordmenn skal slite i sitt eget land mens flyktningene skal få alt servert når de kommer inn. Derfor synes jeg blant annet at det er idiotisk av Petter Stordalen å love flyktninger at de skal få seg jobb i Norge, når arbeidsledigheten stiger såpass mye som den gjør. Hvorfor ikke heller ta tak i problemene der de er? Egentlig burde vi tatt tak i det før det ble noe problem. 

  Tidligere ikveld, kom jeg over dette bildet hvor man kan se kristne mennesker hengt i Islam. Med teksten: "Dette er hva som skjer med kristne familier i Islam, men de får fortsatt leve fritt i blant oss, jeg spør dere hvorfor?"

    


  Hva mener du? Er du for å ta inn flyktninger i landet? Hvorfor / Hvorfor ikke?

   

   

  -Sandra♥

   

  #flyktninger #blogg #meninger

 • Hva vi jenter synes er turn off med dere gutter!!  God kveld

   

  Jeg og Inger har skrevet ned noen viktige punkter om hva vi definitivt ikke synes er tiltrekkende blant gutter. Sjekk de ut.

   


  kilde: google

  1.  Gutter med langt skjegg

  No words needed. 

  2. Dere er alt for frempå.

  Vi kvinner liker faktisk å jobbe for dere vi også!  Easy come, easy go. 

  3. Gutter som kun snakker om seg selv.

  Få ting er mer turn off enn å høre du snakke om deg selv HELE tiden. 

  4.  Du bor hjemme

  Vi liker gutter som er selvstendig, vis at du klarer å stå på egne ben. 

  5. Du er spillavhengig

  Sofagriser som sitter med hodet rettet mot en skjerm i mer enn 90 % av tiden dere er sammen. Ikke noen du vil tilbringe resten av livet ditt med. YOLO= you only live online.

  6.  Du sagger 

  Noen har tydligvis ikke skjønt at å sagge er et tegn på at du er "klar" i fengsel. Kle på deg ;)!!

  7. Dere fester hver helg

  Av og til går det an å drikke vann. Sporty mannfolk er turn on. 

  8. Alt for masse voks i håret

  Ikke bare ser håret fett ut, men det er ikke mye fristende å gi hodebunnmassasje om man får et tonn med voks på fingrene. 

  9. STYGGE TENNER 

  Stygge råtne tenner, viser tegn på dårlig hygiene og evt narkotiske stoffer. puss tenna, bruk tanntråd og tygg tyggis. 

  10. Gutter som tror de kan få hvem de vil

  Jenter liker sjarmerende gutter med positiv utstråling og sjarm. Ikke ta deg selv så høytidelig. 

   


  Er du enig?

  Lik / del / kommenter innlegget

   

  (c)Søstrene Hauge

   

  #turnoff #Osloguttene #blogg #boy #trening #hverdag

 • Hunder innendørs med barn & baby!  Hallo

  Jeg har kjøpt hus sammen med søsteren min. Hun har 3 hunder å vurderer å en 4 hund. Jeg er ikke så veeldig glad i tanken på å ha hunder innendørs.

  Jeg synes det er veldig uhygenisk med hundehår overalt. Hadde det bare vært snakk om å hatt 1 hund inne så hatt det ikke vært noe problem. Men her er det snakk om å ha 3 eller 4 hunder innendørs. Jeg gikk med på å kjøpe huset fordi jeg trodde hundene skulle være ute hele året. Og at de skulle bygge et hundehus i hagen. Vi har trossalt en gigantisk hage hvor de kan løpe fritt & er perfekt for hunder. Jeg har jo 2 unger itilegg, han yngste er 6 måneder & har ikke bygget opp immunforsvaret sitt enda. Har ikke lyst at han skal krype på gulvet i fullt av hundehår.

     For meg er dette er problem & lurer på om dere har vært i en lignende situasjon. Eller har råd eller tips å gi evt? Når dette er sagt så må jeg bare si at jeg er veldig glad i søsteren min & at vi kommer veldig godt overens. Vanligvis. Hun er så utrolig sta & jeg gir hun nesten alltid viljen sin fordi jeg ikke orker drama. Dere som har hunder & unger, hvilke regler har dere?

   

  -Sandra

 • Fedre som ikke stiller opp!  Hva er det med fedre som tror at de ikke må ta ansvar?

  De var like masse med i sengen(eller hvor det var) som det moren var. Skal ikke de lære å ta konsekvensene av handlingene sine? 

  Er det bare mødrene som skal ta ansvar å bli voksen?

   

  Jeg kan forstå at ansvaret automatisk blir ført over på moren dersom man ikke er gift, i og med at kvinner ofte er mer ansvarsfull & omsorgsfull enn hva mannfolk er. Selvsagt er det unntak hvor fedre er helt enestående å tar ansvaret på strak arm. 

  Jeg ser veldig mange tilfeller hvor faren har valgt å ikke ha noe samvær med barna sine. Det er skikkelig trist synest jeg. 

  Andre ting jeg også reagerer på er mødre som nekter faren å ha kontakt med ungene sine, eller lar være å fortelle faren om barnet. 

  Skjønner ikke hvorfor?!

   


  Når dette er skrevet så må jeg bare si at dette ikke er rettet mot faren til ungene mine, men min generelle mening!

   

  Ha en nydelig dag! :))

   

  -Sandra


 • Abort!  I det siste har jeg tenkt masse på det å ta abort, og hvor grufullt og egoistisk det faktisk er!

  Jeg syns dette er en utrolig viiktig sak som engasjerer meg veldig, jeg har derfor valgt og skrive et innlegg om det!

   

  Først vil jeg begynne å vise et bilde som viser at det du tror bare er en bønne eller et frø, faktisk er en unge!

  Kroppen.

  Rester fra et foster som er 8 uker gammelt. Det har fingerer og tær.

  Kroppen.

  mamma, jeg er bare 8mm lang, men jeg har alle mine organer.

  Jeg elsker lyden av din stemme, alltid når jeg hører den rører jeg på mine ben.

  lyden av ditt hjrte er min favoritt vuggesang!

  Uke 2:

  Mamma, idag lærte jeg hvordan jeg skal pattle på min tommel. Hvis du kunne se meg, kunne du definitivt fortalt at jeg er en baby! Jeg er ikke stor nok til å forlate mitt hjem enda, det er så varmt og godt her inne!

  Uke 3:

  Vet du hva, mamma, jeg er en jente!! Jeg håper det gjør deg glad! jeg vil bare at du skal være glad! jeg liker ikke når du gråter, stemmen din er så trist..Det gjør meg også trist, og jeg gråter med deg, selv om du ikke kan høre meg.

  Uke 4:

  Mamma, håret mitt har starter å gro! Det er veldig kort og fint, men jeg ønsker mye av det!  Jeg bruker mye tid til å øve meg. Jeg kan snu på hodet, krølle fingrene og tærne, og strekke armene å beina, og jeg er ganske god til det!

  Uke 5:

  Du var hos doktoren i dag. mamma, han løy til deg!  han sa jeg ikke er noen baby, men jeg ER en baby, mamma! Jeg er DIN baby! jeg tenker og føler..mamma, hva er abort?

  Uke 6:

  Jeg kan høre doktoren igjen. jeg liker han ikke. han virker så kald og hjerteløs. noe trenger seg inn i mitt hjem. doktoren kaller det en nål!  mamma, hva er det? det brenner!! mamma, vær så snill å stopp han!! jeg kommer meg ikke bort fra det!! mamma!! HJELPT MEG!! vær så snill...DET SKADER MEG!! MAMMA!! NEEEI!!

  Uke 7:

  mamma, jeg er okei, jeg er i guds hender. han holder meg. Han fortalte meg om abort.. Hvorfor ville du ikke ha meg, mamma?

     Gravid uke 8

  Gravid uke 8

  Din graviditetsuke: 8
  Fosterets alder: 6 uker

  I åttende graviditetsuke er den lille kroppen i bevegelse. De små armene og bena beveger seg stadig. Alle indre organer er nå dannet hos det lille livet. Kjønnsorganer er også dannet. Den første hjerneaktivitet har blitt registrert hos foster i svangerskapsuke 8.

   

  Hjernebølgemønsteret ligner på det man finner hos voksne. Hjertet slår regelmessig. Øyelokk og nesetipp dannes. 

   

   

   

   

  En kanonbra historie:  under bildet

  En bekymret kvinne gikk til gynekolog henne og sa: "Doktor, jeg har et alvorlig problem og desperat trenger din hjelp! Min baby er ikke engang 1 år gammel og jeg er gravid igjen. Jeg ønsker ikke barna så tett sammen ". Så legen sa: "Ok, og hva vil du jeg skal gjøre? Hun sa: 'Jeg vil at du skal avslutte mitt svangerskap, og jeg regner med din hjelp med dette . " Legen tenkte seg litt om, og etter litt stillhet sa han til damen: "Jeg tror jeg har en bedre løsning for problemet ditt. . Det er mindre farlig for deg også " Hun smilte, og tenkte at legen skulle akseptere hennes forespørsel. Så fortsatte han: "Du skjønner, for at du ikke trenger å ta vare på to babyer på samme tid, la oss drepe den ene i armene dine. På denne måten kan du hvile litt før den andre er født. Hvis vi kommer til å drepe en av dem, spiller det ingen rolle hvilken det er. Det ville ikke være noen fare for kroppen din hvis du valgte en i armene '. Damen ble forskrekket og sa: "Nei lege! Hvor forferdelig! Det er en forbrytelse å drepe et barn! ' 'Jeg aksepterer', svarte legen. 'Men du virket til å være OK med det, så jeg tenkte kanskje det var den beste løsningen. " Legen smilte, innser at han hadde gjort sitt poeng. Han overbeviste mammaen at det ikke er forskjell på å drepe et barn som allerede er født og en som fremdeles er i mors liv. Forbrytelsen er den samme!


   

   

   

  Abort er et mord av din egen lille baby!

  Du kommer aldri til å få vite hvordan denne babyen kommer til å se ut, du kommer aldri til å høre dette barnet le, kalle deg mamma eller se det gå for første gang.

  Du vil aldri kunne kjenne gleden av å gi et barn et liv, og gleden av å være det viktigste i livet til akkurat til din baby om du tar det bort!  Om du vil drepe din egen baby så, okei, du som må leve med det i etterkant!!!

  Del gjerne innlegget videre!

 • Barnemishandling?!  http://www.nettavisen.no/nyheter/article3343620.ece

  Les denne artikkelen.  Det er bilder og video av en russisk kvinne som kaster rundt på et 2 uker gammelt spedbarn såkalt "spedbarnsyoga"  noe hun mener er godt for barnet.  Jeg syns dette ser helt sykt ut og håper dette tar slutt!!


  Bilder fra artikkelen! blir så lei meg, var helt sikker på at dette var en dukke! 

  Kan ikke være mulig å faktisk tro at dette er bra for et barn. Værste er at folk som lytter til henne kanskje ødelegger fremtiden til ungene sine, de kan få hjerneskade av en slik handling. DET ER TRIST OG BRUTALT!

  http://www.nettavisen.no/nyheter/article3343620.ece

 • Les mer i arkivet Mai 2016 April 2016 Mars 2016
  hits