sandraHaugesittliv -

Venn med det motsatte kjønn!Er det mulig å ha et vennskap med det motsatte kjønn?Når jeg steker i solen, stråler ofte tankene mer enn solen. ha ha. I dag lå jeg å tenkte for meg selv, er det egentlig mulig for en mann og en kvinne å ha et vennskap uten noen interesse for noe mer?! 

Hver gang jeg er med en venn av det motsatte kjönn og poster det på snapchat, strömmer meldingene med spörsmål om jeg har fått meg type. Mange antyder automatisk at jeg dater fyren. 


Av en eller annen grunn så er 97% av alle vennene mine gutter og menn. Jeg har ikke interesse for noen av de og jeg tror egentlig ikke noen av de har interesse for meg. Isåfall er de utrolig dårlig på å vise det eller så er jeg utrolig dårlig på å lese tegnene. he he. Jeg er mye mer avslappet når jeg er med gutter/menn, det er liksom ingen drama?! 

Jeg er faktisk veldig usikker på om man kan väre venn med det motsatte kjønn, jeg har opplevd at menn jeg har sett på som venner (i mange år)plutselig har spurt rett ut om vi skal ha sex. woops, der rök det vennskapet. 

Til helgen får jeg besök av en god kompis av meg som også bor i Spania, kanskje vi skal ha en direkte sending på facebook om dette?! 

Fölg facebooksiden min herhttps://www.facebook.com/sandrahaugesittlivblogg.no/?fref=ts

Hva tror du? Har du et vennskap til det motsatte kjønn?!

#sandrahauge #singel #livetispania #fölgmeg #blogg

 • 10 tegn pá at du IKKE er den rette for meg!  Jeg har kommet til et sted i livet hvor jeg virkelig elsker á vére alene. Jeg har snart vért singel i 1 og et halvt ár og má érlig innrómme at det ikke frister med enda en person i livet mitt for óyeblikket. 

  Likevel liker jeg á bli kjent med nye mannfolk for á se om jeg kanskje kan fóle noe igjen. Jeg mótte en fantastisk fyr tidlig i 2016 og flórtet med han i 1 máneds tid fór han flyttet til et annet land. Han er en person jeg likte skikkelig godt og han vandrer fortsatt daglig i tankene mine. Men sá har jeg ogsá mótt folk som virkelig gár meg pá nérvene. ha ha. Sjekk ut listen under bildet.

   

  1. Du ringer/sender meldinger 10 ganger om dagen: Jeg liker space, ringer du eller skriver til meg konstant, fóler jeg meg kvelt og fár flykt innstinkt. 

  2. Du tenker for masse: Du tenker pá alt, hele tiden istedenfor á slappe av á nyte oyeblikket. 
   

  3. Du er negativ: Jeg er en simpel person, jeg trenger ikke 1000 ting for á vére glad. Folk som ser problemer i alt og klager, er noe av det vérste jeg vet. 

  4. Du planlegger alt: Jeg er spontan og panlegger kun de helt nódvendige tingene. Jeg blir stresset over folk som skal planlegge hvert minutt av livet sitt. 

  5. Du inkuderer ikke barna i fremtiden: Dette er kanskje det viktigste for meg, er du ikke flink med barn eller snakker kun om oss uten barna i fremtiden sá har du tapt. Veien til mitt hjerte, er via barna. Dette har mannfolkene i Spania faktisk forstátt veldig bra, i norge henger de litt etter. men selvsagt, det er alltid unntak. 

  6. Jeg vet at jeg fár deg: I 99 prosent av tilfellene sá gidder jeg ikke á bruke tid pá deg dersom jeg vet at jeg ikke trenger á jobbe for deg.Jeg liker á jobbe for det jeg vil ha. 

  7. Du bryr deg ikke om helsen din: Dersom du kun sitter pá latsiden hele dagen og ikke liker á vére aktiv, sá klarer jeg ikke á se en fremtid med deg. Jeg elsker á bevege meg og vil ha en mann som gjór det samme. 

  8. Du har ingen utsráling: Det er ingenting som er mer tiltrekkende enn en person med et fint smil og gode óyne. 

  9. Du har ingen selvironi: Selvironi og humor er utrolig viktig for meg. Jeg elsker á le. 

  10. Du liker ikke á reise utenlands: Reise er min stórste hobby, jeg elsker á utforske nye steder (spesielt varme) og nye kulturer. Dette er et must for meg. 

   

  Hva synes du om listen? 

  -Sandra

   

   

   

   

 • Jeg skulle aldri fått barn!  Jeg er så utrolig sliten...!

  Hvorfor skal alt være så picture perfect? Jeg har tenkt å være oppriktig ærlig med dere. Livet som mor til 2 små barn, er sinnssykt tøft. Jeg har gått 3 uker uten søvn, og uten pause. Eller det vil si, jeg har fri når jeg er på jobb. 

   


  Drømmene mine har fått en drastisk endring den siste tiden, nå er min største drøm å kunne sove ut en dag, kunne ha en hel natt uten avbrytelser. Nå har jeg ikke mulighet til å drømme. Og hver gang jeg tenker at vi skal ha det koselig sammen, så skjer det noe som skal ødelegge alt. Jeg har lyst til å kunne finne på ting med venner uten å måtte tenke på når ungene skal være i seng. De tisser seg ut, bæsjer seg ut, sutrer over små ting, nekter å sove før kl 11 om kvelden. 

  Sånn ser en vanlig dag ut for meg: 

  Jeg står opp kl 06.00 om morgningen for å rekke å stå opp før ungene. Dusjer, steller meg. Lager mat til ungene, finner frem klær, passer på at de har ekstra klær i sekken. Tar en diskusjon om de kan ha med seg alle verdens leker på skolen. Drar ut døren, løper til bussen. Går av bussen, løper til skolebussen for å så løpe til jobb. Etter jobb, pleier vi å dra til stranden. Når vi drar dit så begynner ungene å skape seg, løper vekk fra stranden, ødelegger sandslott osv. Så drar vi på butikken og de skal ha alt godteriet de ser i hyllene. 4 fulle bæreposer, 4 l vann, 2 skolesekker, en veske og 2 barn som skal opp over 800 trappetrinn til leiligheten. Og ting går så ufattelig sent, hendene svir, tålmodigheten minker og blodsukkeret synker. Jeg biter tennene sammen til vi er hjemme, første synet som møter meg er bestevennen til ungene. Ja, da er det bare å glede seg til skrikingen. Så ufattelig mye lyd og lekeslossing som utvikler seg til skriking. Helt fantastisk å stå å lage mat i det kaoset.  Når all mat er spist, er det bare å rydde, ta oppvasken og vaske klær. Når det er klart, forklarer jeg unge nr 3 at han må dra hjem til mamma så jeg får lagt mine. 1000 beskjeder senere er de sovnet. Da er klokken så mye at jeg må legge meg. 

  Jeg har svæært liten tid til meg selv her nede, som dere skjønner så er det ikke en særlig glamorøs hverdag. De siste ukene har jeg tenkt så alt for ofte: "jeg skulle aldri fått barn". Jeg har ikke lyst til å involvere noen i min hverdag heller, med tanke på at det er mitt ansvar, mine barn. Det overskuddet jeg har til overs, som jeg egentlig ikke har, bruker jeg på jobb. Jobben er mitt pusterom, samtidig som jeg konstant har dårlig samvittighet fordi jeg ikke føler jeg presterer godt nok på jobb. Når ungene hadde juleferie fra den spanske skolen, hadde jeg de i den norske barnehagen. Men den var stengt noen dager, og det føltes helt forferdelig for meg å ikke kunne gå på jobb. Når du først har en sjef, så vil du ha en fornøyd en. 

  Det er utrolig vanskelig å gjøre alle fornøyd, en del av meg skulle ønske jeg var enda bedre. 

   

                                                                                                              Denne dagen har vært lettere, i dag sovnet Sebastian kl 6 og Nathalie og jeg hadde jentekveld! Vi snakket om alt og ingenting. Veldig koselig å ha litt tid bare oss 2. Og hun var som en helt annen jente, så utrolig snill med meg. Laget skive til meg og alt. I slike dager som dette, setter man utrolig stor pris på de små øyeblikkene. I dag tidlig tok ungene skolebussen fra Puerto Rico, jeg slapp derfor og ta de med meg til jobb for å så føre de videre. Jeg hadde kun meg selv å tenke på, i 5 minutter. Jeg følte meg så fri, så glad og lykkelig. Tenk alle som tar de små tingene for gitt. De fleste på min alder, kan gå ut døren å kun tenke på seg selv. Jeg fantaserer ofte om den friheten. Spesielt nå som jeg er alene om alt. Samtidig så er jeg ufattelig glad for at jeg har fått barn, de driver meg til å nå nye høyder. Jeg har så lyst at de skal se tilbake på barndommen sin å tenke: "Jeg vil oppdra ungene mine akkurat slik mamma gjorde med oss". Om jeg noen sinne hører den setningen så kan jeg dø, da har jeg lykkes. 

   

  Åhh, så utrolig deilig å få alt dette ut! Jeg vet at jeg langt i fra er alene om å tenke disse tankene. Men folk innrømmer ikke det, tenk hvor forferdelig andre mennesker må synes om de. De fleste vil jo se ut som en perfekt familie. Vi er alle mennesker på godt og vondt. 

  Nå skal jeg sove!  God natt! Håper dere sover helt fantastisk! 

  -Sandra

  #Sandrahauge #pågodtogvondt #mamma #blogg

   

   

   

 • Virkeligheten  Jeg var i Spania, hadde det rolig og avslappende rundt meg. Da jeg nærmet meg hotellrommet, pep telefonen i et kjør. Jeg åpnet en melding på facebook med link til Dagbladet hvor det stod at jeg var gravid. Jeg ble satt helt ut og startet og le, jeg lurte på hvem som ville tipse om noe slikt. Jeg tok en ringerunde til familien da jeg fant ut hva som hadde hendt, jeg er hverken gravid eller i et forhold med Jonas. Grunnen til at jeg har brukt så lang tid på å omtale det hele er at jeg rett og slett har startet et nytt liv, det at folk trodde jeg var gravid og hadde kjæreste gjorde at jeg fikk færre gutter / menn etter meg.  Jeg trengte ro og fred til å fokusere på barna mine og meg selv. Derfor lot jeg alt skli forbi. Jeg bryr meg ikke særlig mye om hva folk synes om meg. Ja, jeg slet med dårlig samvittighet, men jeg hadde ikke overskudd til å avkrefte ryktene til alle. Nå har jeg det. 

   

  Ting er litt forandret nå, Jonas besøkte meg i helgen. Det var bare barna, han og meg sammen hele helgen. For å være helt ærlig så var det helt fantastisk å tilbringe tid med Jonas, det var avslappende og herlige omgivelser. Akkurat nå så er jeg skremt over hvor bra ting var, jeg tenkte at jeg skulle være singel nå og fokusere 100% på karrière og barna. Men når Jonas dro så følte jeg meg ganske tom på innsiden, det var noe som manglet. Jeg trodde absolutt ikke at jeg skulle føle det slik etter en helg og er ganske overrasket over meg selv. Han er en veldig spesiell og unik person, tilsynelatende perfekt i mine øyne! Fantastisk herlig med barna, sjarmerende, omtenksom, selvstendig! MANN!  

     Jeg er IKKE Gravid og jeg er fortsatt singel! Now you know! 

   

  Adios Amigos!

   

  -Sandra♥

   

  #avsløring #sandrahauge

 • Anonym

  En del av dere blir nok overrasket over dette innlegget. Som skrevet tidligere så har jeg veldig mange ulike sider ved meg selv. Noen kjenner med kanskje som en innadvent person, nikkedukke eller festens midtpunkt. Noen føler jeg tar veldig mye plass og er over gjennomsnittet glad i oppmerksomhet, mens i virkeligheten er historien annerledes.  

  Til tross for at jeg har vist meg splitter naken foran hele Norge, er blogger og har vært en god del i media dette året så er jeg faktisk ikke så glad i oppmerksomhet. Ja, jeg liker oppmerksomhet til en viss grad. Men jeg er en person som mye heller vil ha oppmerksomheten til 1 person jeg virkelig er interessert eller glad i enn 100 personer jeg ikke kjenner. Når jeg bytter profilbilde så er det nok for meg at bare 1 person liker det bildet, så lenge det er personen jeg vil skal like bildet. Da bryr jeg meg ikke om de 100 andre. Ikke sånn, det er koselig at folk liker bildet mitt. Men det gir meg ingenting liksom. 

  Den oppmerksomheten som jeg virkelig liker, det er oppmerksomhet for ting jeg har oppnådd i livet eller at jeg er en god mor. Hin dagen så fikk jeg et komplement fra en kompis av meg som betyr mer for meg enn all oppmerksomheten jeg har fått til sammen i år. Han sa at han var skikkelig stolt over meg og hva jeg hadde oppnådd. Jeg kjente en glede strømme gjennom hele kroppen. 

  Jeg hater når folk har så stort fokus på hvordan jeg ser ut, jeg vil mye heller ha en person som virkelig ser meg og roser meg for ting jeg er god på. 

   


  Jeg har alltid vært annerledes, jeg har aldri passet inn noen steder. Jeg har heller villet vært anonym enn å prøve å passe inn. Jeg har prøvd å passe inn steder, jeg har prøvd å late som om jeg liker ting jeg ikke liker. Jeg har prøvd å være en nikkedukke, men funnet ut at det ikke er noe for meg.  I utgangspunktet skulle dette være en anonym blogg, ingen skulle lese den. Jeg har aldri hatt som mål å tjene penger på bloggen eller å bli en topp blogger. 

  Vi blir født  alene, vi dør alene. Hvorfor er folk så sykt redd for å være alene? Jeg elsker å være alene og har alltid vært alene. Alltid taklet ting på egenhånd. Jeg er en ganske lett person å ha med å gjøre, jeg kan være med deg noen timer så trenger jeg space. Jeg trenger å være alene med kun min energi og mine tanker. Da er jeg alltid blid og fornøyd. 

  Før så tenkte jeg veldig over hva andre folk synes om meg som gikk alene overalt, tenkte at de sikkert tenkte at jeg var svak og en taper. I dag innser jeg at det er en styrke å kunne være alene og merker at folk som konstant må være med meg, fort kan bli et irritasjonsmoment. Jeg synes det er koselig at folk vil være med meg og jeg setter veldig stor pris på det. Men helt ærlig så trives jeg best alene. Jeg har alltid sett for meg at jeg skal leve alene og være singel hele livet. Og jeg hadde trivdes godt på den måten. Men nå er jeg så utrolig heldig at jeg har fått 2 unger, 2 fantastiske unger som jeg skal tilbringe livet mitt sammen med. Det er deilig å ha et ansvar for at 2 små herlige liv skal ha det godt. Alle opplevelsene vi skal ha sammen, jeg gleder meg! Livet er et eventyr og det er opp til hver enkelt å skape sin egen lykke.

  Når du skriver din egen  historie, sørg for at du holder pennen. 

  -Sandra♥

   

  #personlig #blogg #sandrahauge #mammablogg #anonym

 • Jeg har mistet interessen  Should I stay or should I go?

  Jeg tenker så utrolig masse om dagen, men mest på jobb, karrière og barna. Jeg sliter med å sove om natten, hodet mitt er fylt med tanker. I går kveld så fikk jeg nok en jobbmulighet i Spania, og det er en hakket bedre stilling på drømmeplassen.   Jeg elsker denne plassen, Anfi Del Mar i Gran Canaria! Det er altså her jeg har fått jobbtilbud. Jeg var på denne plassen i Mars ifjor sammen med eks kjæresten og barna. Barna elsket seg på Anfi stranden, også er Øyen formet som et hjerte. Det er så søtt. Stedet er langt finere i virkeligheten, her er det mulig å kjøpe penthouse 2 uker i året. Denne plassen er veldig ekslusiv, og flere hollywoodstjerner har kjøpt seg uker her, blant annet Jason Statham og Christiano Ronaldo for å nevne noen. 

  Jeg har mistet interessen for menn

  Det er så rart, jeg har alltid elsket å flørte, helt siden jeg gikk i 2.klasse. Men nå er det null interesse for menn og sånn har det vært i hele år egentlig, jeg har prøvd å presse meg selv til å bli interessert i folk. Men jeg føler ingenting annet en likegyldighet.Når de sier jeg er fin så tror jeg ikke på det, når de sier at jeg kan være den eneste så tenker jeg: tror du at jeg er dum?! ha ha.  For eksempel i forrige uke så tenkte jeg at jeg skulle prøve å treffe mannfolk igjen for første gang siden innspilling av Adam Søker Eva. Fyren jeg møtte, er relativt kjent og jeg tror at det er en del jenters drøm å være med han. Leilighet til flere millioner, perfekt bil osv. Men jeg følte ingenting, jeg klarte ikke å bry meg. Faktisk så dro jeg hjem etter 1 t og 30 minutter uten å så mye som flørte litt. Så tenkte jeg, hva er det som har skjedd med meg? hvorfor klarer jeg ikke å bry meg om oppmerksomheten jeg får. Jeg har rett og slett mistet interessen. 

     Forresten så må jeg bare si unnskyld for at jeg har brukt så utrolig lite tid på sosiale medier i det siste. Tiden har gått opp i karrière, tanker og barn. Rett og slett. Jeg har vært sliten og vil helst unngå å snakke med folk når jeg ikke er i humør til det. Vil jo helst holde en hyggelig samtale med dere når vi først snakker sammen. 

  Rotete innlegg, akkurat som hodet mitt. he he. 

  Ha en fantastisk dag! 

  -Sandra?

   

   #sandrahauge #tanker #følelser #Spania #jobb #karrière #barn

 • Jobbtilbud i Russland  God kveld!

  Det er ingen tvil om at jeg er inne i en usedvanlig spennende periode av livet mitt, jeg er på et sted i livet hvor jeg ikke aner hva som skjer videre. Det er nervepirrende og spennende på samme tid. Torsdag i forrige uke, tilbragte jeg og Ellen Elise kvelden sammen med Stian, en kompis av Stian, Morgan og en som heter Adrian i Oslo.

     Jeg snakket en hel del med kompisen til Stian (Stayzzman), han nevnte at det kom til å komme en del tilbud de neste ukene. Jeg var veldig skeptisk siden jeg bare har vært en time på  tv skjermen, så jeg trodde ikke at det komme til å komme noe særlig tilbud rettet mot meg. Men til tross for mye ultra lave forventninger så har det faktisk  kommet litt tilbud, alt fra Photoshoot til reality tv. I dag ble jeg kontaktet av sjefen for general styrken i Russland, dette jobbtilbudet er jeg selvsagt utrolig skeptisk til, da det virker alt for godt til å være sant. Han har nemlig tilbudt meg jobb som Hotell Direktør for et av hotellene nede i Russland, ikke nok med dette så skulle han også få meg hentet i privatfly ned dit.

   

  Nå er det leggetid for meg! God natt!

  #jobb #blogg #sandrahauge

  Sandra♥

 • Just nude it  Jeg dropper all verdighet og kaster klærne for hele Norge. Eller gjør jeg egentlig det? dropper verdigheten altså!

  2 dager igjen nå folkens, 2 dager til dere blir bedre kjent med meg langt utenfor min komfortsone. Og det er jeg faktisk glad for, har hatt en diskusjon med en fyr tidligere som mener at jeg ikke burde gjøre dette og holde kroppen hellig. Men vet dere hva? Jeg er så lei av alt det overfladiske i 2015, alt handler om å ha dyrest veske og status. Jeg vil vise dere hvem jeg er, derfor tar jeg bort all spenningen ved å vise kroppen min. Kroppen min er hellig, og jeg tar godt vare på den. Men hallo! Jeg kunne aldri vært sammen med en som ikke godtok at jeg levde mitt liv slik jeg vil. Om jeg vil vise meg naken på tv så gjør jeg det. Hvorfor i alle dager skal man bry seg om hva alle rundt mener om deg? Folk som slenger dritt og henger seg så sykt opp i andre sitt liv, er folk som egentlig kunne tenkt seg å levd litt selv. Men rett og slett ikke tørr å gjøre noe utenfor det normale fordi de er redd for hva personene rundt seg mener.  

  Den rette for meg, er en person som ser meg, ser bak fasaden min. En jeg ler med, en som drømmer og en som er litt spontan. Når jeg er med på dette programmet så kan iallefall ingen saksøke meg for at de trodde de skulle bli gift med en annen.Dere har vel lest den saken? Dere får se meg slik jeg er, null sminke, null klær. Wohoo, spenningen på det området er kanskje over, men når man finner den personen man vil dele livet med så spiller det ingen rolle hva personen har gjort tidligere. Det er med å forme personen til den personen den er i dag. Dessuten så er jeg ganske flink på å skape spenning på andre måter! 

  Den som deler/får dele livet med meg, er sinnssykt heldig. Om personen ikke er lykkelig så skal det iallefall ikke stå på meg for å si det sånn. Jeg er ikke som alle andre, noen digger det, andre hater det. Sånn er livet, man kan ikke bli likt eller akseptert av alle. Så derfor fokuserer jeg på mitt liv og du burde fokusere på ditt. Jeg er ikke opptatt av at du skal like meg så lenge jeg liker meg selv. 

   

  Fy søren, det var sykt herlig å få det skrevet ned. ha ha. Nå er dagen awesome og tankene er delt. I morgen skal skal jeg på intervju med lokalavisen midtsiden og forhåpentligvis finne en kjole til premièrefesten.  Har du en fin kjole å anbefale? skrik ut! 

   

  Foto: Tvnorge sin instagram konto

   
  Ha en super dag!

   

  -Sandra♥

   

 • Før jeg dør   

  Heii

  Har dere hatt en fin dag? i skrivende stund sitter jeg i en slags yoga stilling med teppe i fanget og det eneste som lyser opp rommet er et par stearinlys. #høststemning. i sånne koselige stunder som nå, hvor jeg er helt alene så pleier jeg å tenke over livet mitt. Jeg tenker på så sykt masse, alt fra jobb til døden. For meg er det viktig å nyte livet, jeg er en skikkelig livs-snyter. Jeg kan finne glede i de mest utrolige ting, jeg kan jobbe på Rema 1000 og være sykt fornøyd med det. En person som betydde veldig mye for meg sa en gang: "du må være den lykkeligste butikkmedarbeideren jeg noen gang har møtt". Men tingen er, at det spiller ingen rolle hva man gjør i livet, det handler om å verdsette det man har. Folk skaper sin egen lykke, det handler om å kontrollere hodet ditt. Når man først får den kontrollen så blir livet så mye lettere. 

  Uansett, planen var ikke å skrive om hvordan du kunne bli lykkelig. Opplevelser, det er det jeg vil skrive om. Til nå i livet så har jeg opplevd så utrolig mange ting, jeg har så mange gode minner å se tilbake på. Og flere skal det helt klart bli. Min største og min desidert dyreste hobby, er å reise. Jeg elsker å reise rundt i verden å oppleve nye kulturer og prøve ut nye ting. Til nå så har jeg opplevd alt jeg tidligere drømte om og tenker derfor å sette meg nye mål. 

  Bucket List:

  -Dra på ferie i Maldivene

  - Oppleve Australia

  Dra til Hollywood

  -Lære meg Spansk

  - Hoppe i strikk

  - Dra til slummen i Afrika og gjøre en forskjell i livene til de innfødte

  - Hoppe på et tilfeldig fly og ikke ane hvor jeg ender.

  - Reise jorden rundt med bare en sekk

  - Bo i utlandet et år 

  - Møte Channing Tatum i virkeligheten (skype er ikke det samme) 

     Har du opplevd noe av dette?

   

  -Sandra♥

  #blogg #bucketlist #livet

 • Underholdningsbransjen er IKKE for alle!  Heei!

   

  Har du noengang vurdert å gå inn i underholdningsbransjen? Gå all inn for å bli "kjendis"?

  Har du noen gang tenkt at personene du ser på tv eller i media er svake mennesker?

  Da må du tro om igjen. For å komme på tv så må du gjennom flere intervju. På det ene intervjuet så snakker du med en psykolog som sitter å vurderer om du er psykisk egnet til å være på tv. Så du må med andre ord være en psykisk sterk person for å komme på tv, iallefall i reality program. 

  Nå har ikke jeg vært på TV enda, om du ser bortifra VGTV. Men jeg har allerede merket til at det fort kan bli "for mye" av det gode. Misforstå meg rett, jeg synes det er kjempe gøy med oppmerksomheten dere gir meg. Det som derimot er vanskelig er å få svart alle sammen, man vil jo gjerne svare alle som skriver til deg. 

  Du må også være forberedt på at folk skriver dritt til deg, og snakker dritt om deg. Om du er en person som tar ting lett til deg og blir fort såret, så vil jeg ikke anbefale deg å gå inn i underholdningsbransjen. Da tror jeg rett og slett at du blir psykisk ødelagt.  Jeg tror de viktigste egenskapene man kan ha om man skal overleve i bransjen, er selv ironi og selvsikkerhet.  

  Vit hvem du er, stå for den du er og det du gjør. Hev deg hodet og fortsett å gå den veien du vil i livet. 

  Kunne du tenkt deg å være på TV? hvorfor / hvorfor ikke?

  -Sandra♥

   

  P.S nå skal jeg hente ungene i barnehagen og kommer ikke til å svare dere før ikveld. Ha en fantastisk dag så snakkes vi!

  #sandrahauge #underholdningsbransjen #selvironi #blogg

 • Dette er for DRØYT!!  Håper alle har hatt en fin start på dagen!

   

  Jeg har fått mye forskjellige meldinger i det siste, ganske mye som er på kanten også. Men det må man nesten regne med når man stiller naken på tv. 

  I går kveld så jeg gjennom noen av meldingene jeg hadde fått, jeg ble ganske overrasket over den ene meldingen jeg fikk. Synes rett og slett at den var for DRØY! Det er ikke mye jeg synes er drøyt, men dette er blant de drøyeste meldingene jeg noensinne har fått faktisk. Bare sjekk ut bildene under så skjønner du!

   


   Litt drøy?? Jeg er ikke en person som klarer å la slike meldinger ligge der, nysgjerrigheten tok meg og jeg svarte. Jeg er blå forresten. 

  Jeg skrev det for å teste han, hvor langt er man villig til å gå for å tilfredsstille fetisjen sin?  Hva er det han tror? Jeg er ikke en hore, jeg har ikke lyst på noe pengeslave. Han kunne betalt meg 100.000, likevel hadde jeg ikke gått med på det.  Jeg er heller ikke interessert i å sitte å slenge drit om en person naken, blir faktisk kvalm bare av tanken. 

  Om noen andre der ute skulle misforstå: Jeg er IKKE interessert i å se bilder av kjønnsorganene dine eller tilfredsstille deg for penger!

   

  Ellers så setter jeg veldig pris på de fine, anti seksuelle meldingene dere andre sender! 

   

  Har du fått lignende meldinger?  Del gjerne innlegget om du synes det var for drøyt. 

   

  Ha en super dag!

   -Sandra♥ #sandrahauge #drøyt #meldinger #fetisj #blogg #sex

   

 • Folk sender meg nakenbilder på facebook  God kveld! 

   

  Etter reportasjen fra God Kveld Norge, har jeg fått en del tilbakemeldinger. Det meste har gått på at jeg er tøff, modig eller at de liker kroppen min. Men jeg har også mottatt litt  seksuelle nakenbilder fra tilfeldige folk jeg ikke kjenner. I dag mottok jeg nakenbilder fra en GIFT kvinne før jeg i det hele tatt hadde rukket å se hva navnet hennes var. 

  Sjekk samtalen under:

  Jeg er personen med blå tekst, personen med hvit tekst er anonym.  Får se meg naken på tv, føler at hun må vise seg naken. Fin tanke forsåvidt.  Prøver å fikse meg opp med en av kompisene sine.   Hvordan hadde du reagert om en du ikke kjente sendte nakenbilde til deg? 

  -Sandra♥

  #nakenbilder #sex #blogg #adamsøkereva #sandrahauge

 • Er det horete å danse poledancing?  Er det noe vi gjør nok av i 2015, så er det å dømme andre mennesker.

  Vi dømmer hverandre ut i fra yrke, stil, vennekrets, interesser m mer. Selv elsker jeg å overraske, jeg har veldig mange ulike sider ved meg selv og noen ganger kan jeg fremstå som tidenes "hore". Selv om dette er langt i fra tilfelle, så er det mange som tror det. Rett og slett fordi jeg elsker å gå utenfor komfort sonen og prøve nye ting.

  Jeg skal gi dere et eksempel:  Jeg skrev denne statusen på Facebook, hvem poster en slik status om de faktisk drar med seg tilfeldige folk hjem? Iallefall ikke jeg. Men det var jo det som ble trodd og jeg tenker det er like greit. Jo verre ting folk tror, desto lettere er det å overraske positivt. Ikke sant? Jeg har ikke behov for å forklare meg hele tiden, jeg er fan av overraske og elsker at folk tar feil av meg. Sjekk kommentarene som kom inn. 

  Skjønner dere? ha ha. 

  Etter jeg hadde TV2 på besøk, kom jeg til å tenke på at det var på tide å lære seg noen moves på polestangen jeg har hjemme. Blir for dumt at den står den til pynt og jeg ikke kan bruke den. Er dere ikke enig? Jeg startet rett og slett på kurs forrige Tirsdag. Og jeg overrasket meg selv veldig, ikke bare klarte jeg pullup på stangen, men jammen klarte jeg å stå på hodet inntil stangen også. Da ble det en liten seiers dans og high five med en annen på kurset for å si det sånn. Ble jo kjent med en super herlig kvinne der, håper å se hun der senere idag. Så lett å komme overens med. Gleder meg til dagens time. Jeg er ikke vant med å trene armer og jeg skal  love dere at poledancing er sinnssykt god trening for armene, det er jo nesten bare styrke og teknikk.  Tror folk flest har et veldig feil syn på poledancing, jada, det kan være utrolig hot, men mest er det kunstnerisk synes jeg. Som skrevet så er det utrolig god styrke trening og jeg hadde en gangsperr jeg aldri har kjent før i armene. Når jeg nevnte jeg skulle starte på poledancing til noen så svarte de med: skal du bli stripper? ha ha, noen mener også at det er horete. Jeg ser ikke på strippere som horer og jeg ser egentlig ingenting galt i å være stripper heller. Det er jo en jobb det også. Når man er stripper så har jo ingen lov til å ta på deg eller noe. Du får jo betalt en del for å danse i undertøyet, det er jo nesten like uskyldig som å gå i bikini på stranden. Men nei, jeg skal ikke bli stripper.

  Meg på stangen etter kurset, det svir ekstremt på innsiden av lårene når man sitter slik på stangen. Det dere ser på bildet er et pokerface, jeg ser avslappet ut? 

  Foto: Marita Francis  Hva synes du om poledancing? har du prøvd det?

   

  -Sandra♥

  Hold deg oppdatert på mine nyeste innlegg på facebook: trykk her og lik siden

  #blogg #stripping #poledancing #blogg #mamma #dans #hobby #facebook #sandrahauge

   

 • Jeg har blitt mobbet - min historie!  Det finnes mange måter å mobbe på, men ingenting er som å bli mobbet psykisk. 

  Mobbing er kanskje det mest sårbare og vanskeligste teamet jeg kan snakke / skrive om. Det er ikke noe man bare kan le bort, det er så følelsesladet og nært. 

  Faktisk så har jeg veldig blandende følelser når det kommer til dette teamet, mobbing. Jeg kan bli sint, jeg kan bli lei meg eller innelukket. For litt siden ble jeg invitert på 10 års jubileum med klassen fra barneskolen, dette har fått meg til å tenke tilbake på barndommen og måten jeg og noen andre i klassen ble behandlet på. En del av meg har kjempe lyst til å dra, en annen del av meg vil heller bli begravd levende enn å dra. 

  Grunnen til at jeg vil dra, er for å se hvordan personene i klassen er blitt. Har de forandret seg? Hvordan er stemningen idag? Hva driver de med osv. 

  Grunnen til at jeg ikke vil dra, er fordi de er en refleksjon av den verste tiden av livet mitt. Det blir som et møte med fortiden. Jeg tror faktisk ikke at de er klar over hvor forferdelig jeg hadde det i den perioden, det er det ingen som er! 

  Jeg gren aldri på skolen, jeg viste sjelden følelser, isåfall var det sinne. Jeg husker dere trodde jeg var skoleflink, det var jeg ikke. Jeg turde ikke å rekke opp hånden i klassen, fordi jeg var så usikker på meg selv. Jeg satt og latet som jeg gjorde skoleoppgaver, jeg hadde ingen anelse om hva jeg drev med. Jeg satt også inne i friminuttene, jeg gikk ikke ut. Jeg latet som jeg gjorde oppgaver da også! Hvorfor? Fordi jeg visste hva som ventet meg i skolegården, baksnakking, utestenging, stygge ord og usikkerhet. Jeg valgte å sitte inne, tenke på alle mulige måter å avslutte livet mitt på. 

       Foreldre kan hindre mobbing

  Som mor selv så tenker jeg ofte på hvor viktig del av fremtiden vi foreldre er. 

  Barna ser opp til oss, leser energien vår og fanger opp (+- )90 % av alt vi sier og gjør.

  Idag var jeg borti en situasjon som virkelig fikk det til å koke på innsiden. Inger og jeg tok med ungene på tivoli på Os tidligere idag. Ungene hadde så lyst til å skli i hoppeslottet, det fikk de lov til. Sønnen min på 2,5 år ville også hoppe. Han var den yngste av ungene som var der inne. Foreldrene fikk ikke lov til å bli med i hoppslottet. Da det var smale trappetrinn (ca 20 cm) så ble det en utfordring for sønnen min å gå opp alene. Utenfor slottet stod søsteren min og jeg å heiet han opp trappene. Han kom seg opp og var superstolt over seg selv, vi var også kjempe stolt. For en motorisk bra trening for han. Han og Nathalie seilte ned sammen og var kjempe glad. De ville prøve flere ganger. 2 gangen sønnen min skulle opp, kom 2 eldrejenter og prøvde å presse seg forbi sønnen min på 2 år, trappene var alt for smale til at det var plass til 2 barn å gå opp samtidig. I det jentene prøver å komme seg forbi, hører jeg moren deres rope til de: "bare spring forbi han". Jeg kjente irritasjonen spre seg i hele kroppen og måtte virkelig bite tennene sammen for å ikke si noe jeg kom til å angre på. Det endte med at gutten min sklei baklengs ned trappene for at de presset jeg forbi. Inger og jeg gir beskjed til jentene på en fin måte at de må gå en og en så ingen detter ned. Inger foreslo at de kunne hjelpe sønnen min opp, det forslaget falt ikke i god jord hos jentene. Sønnen min ble usikker, og slet virkelig med å komme seg opp trappene. Da de skulle seile for 3 gang uten at sønnen min var kommet seg opp trappene, dro en av jentene han i foten for at han skulle skli ned. Da ga jeg klar beskjed til jentene at SLIK VILLE JEG IKKE SE og at de måtte vente på tur!! Moren stod der bare og fortsatte å si til jentene sine at de måtte bare gå forbi han. 

  Personalet grep inn i situasjonen!

  De som jobbet med hoppeslottet ba moren komme bort og forklarte henne at det IKKE var plass til 2 unger i trappene. De sa også at hun ikke måtte be de gå forbi han når de så han slet og at de måtte vente på tur. Svaret til moren var som følger: " De er nå bare barn!" Jeg klarte ikke å dy meg, jeg svarte: Dette er en fin anledning til å lære barna å vente på tur!! Årh, jeg var så sint. Husker jeg tenkte: Ikke rart det er mobbing i verden! 

  Det hele endte med at moren og jentene gikk fra hoppeslottet og jeg fikk ta med Sebastian opp trappene å seile. Jeg gikk bak sønnen min hele veien opp på toppen og han fikk tryggheten tilbake skritt for skritt. På toppen ventet datteren min, og jeg fikk seile sammen med de. Jeg er imponert over at de som jobbet der grep inn i situasjonen og at samtalen med moren ble så saklig. Det hele endte fantastisk bra og jeg håper virkelig moren (som forøvrig er dobbel så gammel som meg) fikk noe å tenke på før hun legger seg ikveld. Se video under.

   

  video:video1435348422

  Om du blir mobbet, hold ut! Livet har gode ting i vente for deg, du er ikke alene. Om du leser dette innlegget og føler at du trenger noen å snakke med så kan du sende meg en mail: sanhau6@gmail,com eller kontakte meg på facebook. Jeg snakker gjerne med deg.

  Før jeg avslutter innlegget så vil jeg bare takke dere som er inne på bloggen min daglig, selv når jeg ikke skriver noe. Jeg er ikke en person som føler at jeg vil dele ting som hvilken tannkrem jeg bruker eller hvilken mat jeg spiser. Klart jeg kan skrive om det også, men jeg foretrekker skrive om følelser og ting som engasjerer meg. Så derfor blir det litt sjeldnere innlegg, men forhåpentligvis bedre innlegg. 

   

   Del gjerne om du er imot mobbing.

  #mobbing #mot #foreldre #barn #hverdag #oppdragelse #mamma #sandrahauge

   

   -Sandra♥

 • Jeg har alltid følt meg annerledes  Jeg forsov meg idag, våknet av at Inger kom inn døren og sa at vi måtte være klar om 10 minutter. Jeg og ungene altså. Det ble en utfordring, jeg surret rundt og tenkte "hva gjør jeg først, hvordan løser jeg dette på 10 minutter?" Jeg startet med matpakken til Nathalie og deretter klærne deres. Jeg hadde ikke tid til å bry meg om meg selv, så jeg gikk ut døren, trøtt og forferdelig med gårsdagens sminke og treningsklær. 

   

  Sebastian og jeg har gått 1 mil idag så han er utslitt og sover. Da benyttet jeg anledningen til å fôre dere med et nytt innlegg.

   

  Sebastian fant en dam og noen steiner, gjett om vi ble der en stund?


   
  Mens jeg surfet gjennom Internett så kom jeg over en artikkel:  5 merkelige ting bare folk med høy IQ gjør

  Artikkelen er fra TV2, du kan lese den her 

  Jeg har alltid fått høre fra venner og familie: fysøren, du er så rar!! Når jeg leste denne artikkelen så ble jeg litt sånn "yes, dette forklarer jo alt" og måtte dele det med dere.  he he.

  Av de 5 punktene så stemmer 4 av 5. 

  Jeg er så godt som alltid lenge våken om nettene, kan ikke huske sist jeg la meg kl 22 for eksempel. 

  Snakker med seg selv, det gjør jeg ganske ofte, spesielt oppe i topplokket mitt ha ha. Jeg har konstant samtaler med meg selv, hva er fornuftig nå, hva burde jeg føle, hvorfor føler jeg det sånn, hvorfor bryr jeg meg, hvorfor tenker jeg på det, hvordan kan jeg bli bedre? Jeg har flere ganger fortalt mine nærmeste at jeg ikke trenger å snakke om ting fordi jeg er min egen psykolog. he he. føles veldig rart å skrive dette. 

  Smarte mennesker har mer sexlyst dropper å utdype den. 

  Tenker mye på å tenke: Det kunne ikke truffet meg bedre, jeg lo for meg selv når jeg leste dette. 

   

  Ifølge tv2 så er jeg ikke gal til tross for at jeg er annerledes. hi hi.

   

  Stemmer dette på dere? 

  Legger ved et annerledes bilde av meg selv, old fashion. Tatt for ca 3 uker siden.


  Foto: Face Stockholm  Sminke: Madeleine Iversen

   

  Nå må jeg i dusjen før jeg skal hive meg på bussen (elsker busslivet) for å hente Nathalie i barnehagen. 

  Ha en nydelig dag.

   

  -Sandra

   

   #mamma #blogg #tanker #personlig #annerledes #tv2

   

 • Ødelagt vennskap  God kveld!

   

  Jeg er alene, ting synker inn. Spørsmål som: gjorde jeg det rette? Er han verdt tiden? Skal jeg prøve å fikse opp i det eller skal jeg bare gi slipp?  dukker opp i hodet mitt. 

  Idag som jeg ikke har 13.000 lesere så føler jeg at jeg kan skrive om litt dypere ting og bruke bloggen som en dagbok. Jeg har en skikkelig rar følelse i kroppen akkurat nå, TOM tror jeg må være det mest beskrivende ordet. Jeg har hørt at når man føler seg tom, så er det et godt tegn for da er man klar for å komme seg videre. En ny start. 

   

  Rare snaps, roadtrips, sydenturer, spakvelder, byturer, "normale dager" !! Vi har gått gjennom så masse ilag på godt og vondt. Du var som en lillebror for meg gjennom alle de årene. Jeg har alltid følt et behov for å passe på deg og hjelpe deg. Denne gangen gikk det galt, det ble for mye av det gode. Etter alle de årene så trodde du at jeg skulle ødelegge livet ditt, men det ville jeg selvsagt ikke. Alt jeg ønsket var at du skulle leve et sunt og bra liv, jeg ville hjelpe deg vekk fra den stien du var i ferd med å ta. Jeg var bekymret for deg og jeg brydde meg om deg. Jeg er litt lei meg og skuffet over at du trodde jeg var ute etter å ødelegge livet ditt. Det er ikke sånn jeg er og jeg ville aldri gjort det mot deg. Det trodde jeg du av alle personer visste. 


  Jeg har valgt å gi slipp på vennskapet vårt, jeg håper virkelig at du får et bra liv og holder deg til de vennene som virkelig bryr seg om deg og som har sunne interesser. Jeg vil takke for alt vi har gjort sammen! Jeg kommer nok aldri til å glemme deg! 


  -Sandra

  #blogg #tanker #vennskap #gislipp 

 • Hvorfor definere deg som en mor?  Gode kveld

   

  Man ser det overalt mammatil...skjønner ikke vitsen egentlig. Ja, greit, man er en mor. 

  Men hvem var du før du ble en mor? Du er sannsynligvis en søster, tante, venninne, student, frue eller noe sånt også. Men det er den ene rollen som setter seg fast. Du ser ikke en blogg som heter: venninentilsusanne.blogg.no for eksempel. 

  Folk har tanker om hvordan man skal oppføre seg som mor..helst så skal man ikke bruke sminke, stelle seg eller nyte alkohol. 

     Jeg skal ærlig innrømme at jeg er flink til å ta vare på meg selv og innhente nye impulser. Jeg steller meg hver dag, trener storsett hver dag, er med venner, familie, jobber og det som faller meg inn. Når jeg ikke har ungene så nyter jeg tiden max og jeg har aldri dårlig samvittighet for at jeg fortsatt tar vare på meg selv. Jeg er så mye mer enn bare en mamma. Morsrollen er den viktigste rollen min, men jeg lar den ikke hindre meg i å ta vare på meg selv eller de jeg bryr meg om.  

  Det er så lett og miste seg selv når man blir mor. man slutter å ta vare på seg selv, slutter og bruke tid på partneren din. Man kommer i et sted i livet hvor man må prioritere annerledes og sette andre foran seg selv, men ikke gjør det hele tiden. Ikke glem hvem du var og hvem du er. Ikke glem og smil, ikke glem å unne deg litt ekstra selvom du får barn. Du vil bli overrasket over hvor bra det er om du tar en pause fra morsrollen og bruker tid på deg selv. Ikke gjem deg bak morsrollen.

   

  Hva tenker du?

   

  -Sandra

   

  #blogg #meninger #mor  #tanker

   

 • Skal vi se ut som menn?  God morgen

   

  Ja, jeg tenker selvsagt på kroppspresset i dagens samfunn. Før var dette trenden: 

  naturlig & stram  Vs

  Silikon & sixpack  Min ærlig mening, er naturlig og stram. Helt ok å ha magemusker når man strammer, men å ha mer muskler enn mannen sin, vel, det er pinlig . 

  Synes kroppspresset i dagens samfunn tar helt av, føler det er flere kvinner som har silikon enn naturlige pupper. Neste blir vel rumpeinplantat blandt befolkningen. Om du spurte en fyr for 3 år siden, var sixpack noe av det ekleste de kunne se, nå elsker de det. Media har en utrolig stor innvirkning på de fleste av oss, er det sunt å la seg påvirke så masse? 

  Misforstå meg rett, synes det er veldig imponerende av kvinner å være så trent, all den tiden og energien de har brukt på å oppnå resultatene. All creds. 

   

  Hvordan jeg mener at forskjellen skal være: 


   

  Hva mener du?

   

  -Sandra

  #ungmamma #blogg #samfunn #Drømmekroppen #blogg #trening

 • Hvordan kan du være så kald?  Heei! 

   

  Om femten minutter er det midnatt, jeg ligger våken i sengen med tidenes tankekjør. Jeg var overbevist om at mitt første innlegg skulle være om hvor forelsket jeg var og hvor perfekt livet mitt var. Men let's face it, jeg er lei av å være superpositiv. Akkurat nå, føler jeg meg helt tom innvendig, jeg har en skikkelig dårlig følelse. Tankene flyr, jeg tenker så alt for masse, det er vanskelig å få skrevet det ned, ikke vet jeg hvordan jeg skal formulere det heller. Livet mitt er ikke perfekt, jeg lever ikke på en rosa sky. Hvorfor skal vi mennesker gå rundt å late som om alt er ok hele tiden? Hvorfor svarer vi alltid at vi har det bra når folk spør?. 

  Hvorfor må folk ha lappen, hus, bil, mann/kone barn og en a4 jobb? Hvorfor blir man sett ned på om man ikke har en jobb eller om man ikke er suksessrik. Hvem er det vi prøver å imponere? Jeg bryr meg bare mindre og mindre om hva mennesker rundt meg tenker om meg egentlig. Hvorfor skal folk fortelle meg hva jeg burde gjøre, eller hvordan livet mitt skal være? Jeg kan fortelle dere en ting, jeg er ikke som dere andre. Jeg må ha en hverdag hvor jeg føler meg fri, en variert hverdag. Ikke et liv hvor jeg jobber 8 timer hver dag og kommer hjem og skal lage middag. Glem det. Det er ikke noe for meg. Jeg elsker å jobbe, jeg skal jobbe meg opp i selskapet jeg driver nå, og leve nøyaktig det livet jeg ønsker! Jeg skal oppleve verden,jeg vil bli kjent med andre kulturer og hjelpe mennesker til å oppleve drømmene sine. 

   

  Hvorfor tar du ikke ansvar?

   

  Hvordan er samfunnet vårt lagt opp? Er det ok for en far og bare slippe unna alt ansvar? Jeg blir så utrolig trist, sint og frustrert på samme tid. Mitt største ønske er at barna mine skal ha kontakt med faren sin, men vil han det? NEI! nå har han blokket meg på facebook også, hvor gammel er vi? 14? Når man setter en unge til verden, så må man virkelig ta vare på de også. Ikke snu ryggen sin til de.Du lovet å ikke kutte ut ungene da jeg flyttet fra deg, jeg har gjort de mest utrolige ting for at du skal ha kontakt med de. Nå er det over. Jeg gidder ikke å mase mer på deg!! Jeg lover deg, om du leser dette innlegget, du kommer til å angre livet av deg en dag!! Vi har faktisk skapt helt fantastiske unger sammen, de har det veldig bra hos meg. De er lykkelig, men hva med den dagen de kommer til meg å spør hvor pappa er? Hva skal jeg svare: Han ville ikke ha noe med dere å gjøre? Det knuser meg å tenke på den dagen. Jeg må ærlig innrømme at jeg har kjempet for at du skal ha ungene i 2 år, nå jeg er lei av å mase på deg, hvorfor skal jeg måtte mase for at du skulle ha kontakt med de? Jeg håper virkelig du åpner øynene dine en dag, og vil skrive en avtale med meg. Jeg har ingen problem med å ha ungene 24/7, jeg elsker ungene våre! Dette handler ikke om frihet, det handler om at de skal ha kontakt med barnefaren. Jeg kan få barnepass gjennom kommunen, eller skaffe barnevakt. Det er ingen problem å få barnepass om jeg vil det. Jeg har mistet all respekt for deg!! Det at du kutter ungene på denne måten, forteller ekstremt mye om deg som person. 

     Dette innlegget kommer nok ikke til å skape fred på jorden eller gjøre endringer, men jeg fikk iallefall ut noen av tankene mine. 

  Håper dere alle sover fantastisk godt inatt. 

   

  -Sandra

 • Nakenbilde av MEG på nett?  God morgen!

   

  Sent i går kveld fikk jeg en melding av en jeg ikke kjenner på facebook.

  Der stod det som følger: 

  Hei. Vet ikke om du e klar over det men du e lagt inn på denne siden med nakenbilder.. E sjøl lagt ut der så alle eg kjenner igjen sier jeg ifra til. Legger me linken http://www.anonib.com/nor/res/26782.html

   

  Når jeg først klikket inn på linken så lo jeg godt, det var jo ikke meg det var bilde av.  Jeg er ikke akkurat den personen som sender nakenbilder av meg til hvem som helst. Men for all del, hun hadde veldig fin kropp og kirurgen hadde gjort en fantastisk god jobb. 

  Jeg har en mistanke om at personen som har lagt ut desse bildene, er en person jeg har avvist og vært ganske klar på at jeg ikke vil noe som helst med. Hvem det er, det vet jeg ikke. Godt mulig det er en av de fyrene som har sendt nakenbilde av seg selv uten å få noe tilbake, hva vet jeg? Bitter er han iallefall. Skjønner ikke at folk gidder å bruke fritiden sin på å prøve å finne nakenbilder av meg. Vet ikke om jeg skal bli smigret eller hva jeg skal. Jeg kan iallefall si med 100 % sikkerhet at dette er en person jeg verken har rotet, flørtet med eller gjort noe som helst annet med. Hva blir det neste? Lime hodet mitt på en annen sin kropp?  

  Det som faktisk har irritert meg rundt dette styret, er meldingen jeg våknet til på facebook idag. Den var fra barnefaren: Virkelig, Sandra? Inne i pornobransjen nå?

  Er det mulig? Respektløst å skrive noe sånt. Skjønner ikke at han skal bry seg uansett, hadde han sett bildet, hadde han sett lett at det ikke var min kropp. Han antar ting uten å i det hele tatt ha sett bildet å det irriterte meg litt. HVorfor skal han i det hele tatt bruke tid på meg når han har fått seg dame? gi meg space å snakk til meg når du har noe positivt å si eller vil snakke om ungene.

   

  Mye oppmerksomhet

  De siste dagene har jeg fått i overkant mye oppmerksomhet, mulig det er pga bildene på siden, jeg vet ikke. Facebook har florert med pokes,venneforespørsler og meldinger,dette muligens pga et nakenbilde som ikke en gang er av meg. Til dere som har bedt meg ut på date, vil bli fuck friend å lignende: jeg er ikke interessert!  Jeg er hverken ute etter å flørte, ha sex eller forhold akkurat nå. Skulle noe skje tilfeldig, å jeg skulle fått usedvanlig god kjemi med en person så kunne kanskje ting endre seg, men jeg oppsøker det ikke. Hvis du virkelig er oppriktig interessert i meg, ikke snakk om hvor deilig jeg er eller lignende, før en normal samtale. 

   

  Deilig å få det ut, så slipper jeg å svare hver enkelt person. he he. 

   

  Ha en nydelig dag alle sammen! 

  -Sandra  

 • Mine tanker om at barnefaren har fått seg kjæreste!  God dag! 

   

  Nå har det seg sånn at faren til ungene, har fått seg dame. I forrje innlegg spurte jeg hva dere ville lese mer om, det var en som ville jeg skulle lage et innlegg om nettopp dette. Så her er det.

   

  Når jeg fant ut av det, var jeg på ferie i Mallorca. Jeg ble litt overrasket først, men samtidig var det forventet. Han hadde fortalt meg om hun, men at de skulle bli sammen etter bare å ha kjent hverandre i 1,5 måned, hadde jeg ikke sett for meg. Alle mennesker er forskjellige, noen tar det fort, andre tar det rolig. Selv er jeg blant de som ikke blir fort forelsket å bruker lang tid på å knytte meg til en person. Jeg synes jo selvsagt at det er koselig at han finner lykken, jeg unner han det. Men samtidig så stakk det litt også. Følte meg litt ensom der å da. 

  Det funket ikke med oss, det var det flere grunner til. Jeg håper å tror at han har tatt lærdom av det forholdet vi hadde, å jobbet med seg selv slik at de får det kjempe fint sammen. Jeg skal ikke klandre alt på han for at det ikke funket mellom oss, for jeg hadde selvsagt en del av skylden jeg også. 

  Jeg vil også avkrefte at jeg har følelser for han, jeg kom over han for en god stund siden. Jeg har til og med dobbeltsjekket det. hehe. Med det mener jeg at vi traff hverandre ute for ca 5 uker siden. Vi kysset smålig for å sjekke om det var følelser å hente, å det var det abosolutt ikke. Ikke fra min side iallefal. 

  Nå tenker jeg at det er kjempe koselig, jeg føler at barnefaren er mye blidere å koseligere å snakke sammen med. Itilegg til det så føler jeg at han tar litt mer kontakt angående ungene, sier han savner de å sånne ting. Da blir jeg kjempe glad, at ungene har en pappa som bryr seg, det er gullverdt for meg. Om det er damen hans som har den innflytelsen, så sier jeg bare: kjør på, håper det varer. Jeg ønsker de alt godt å hun får selvsagt treffe ungene når hun vil, de vet jo at jeg er mammaen deres uansett. 

  Far&sønn

  Ha en super dag!

  -Sandra  

 • Smilet ditt!  Smilet ditt, er det som får meg til å smelte! 

   

  Det fineste jeg ser et et HVITT smil med et par fine øyne til. Smilet ditt, er veien til hjertet mitt. 

  Jeg elsker å se glade mennesker med et fint smil, herlighet så det varmer på innsiden!

  Når noen med et fint smil, smiler til deg, da smiler du tilbake?

   

  Her kommer den stygge sannheten: Jeg kunne ikke datet en med gule/brune tenner. Det er hardt og muligens overfladisk, men fakta. Gule/brune tenner viser til at du har dårlig hygiene og det er ekkelt - synes jeg.

  Smilet er noe av det første jeg ser etter hos en fyr, ser en fyr flott ut, men har et stygt smil eller ikke smiler i det hele tatt - er jeg totalt uinteressert. 

   

  Hva var finest? det øverste eller det nederste? 

  Jeg synes definitivt det nederste!!

   

  Vil du ha et fint smil?

  Nå har Dentway tannbleking til halv pris(!!) De har også pengene tilbake garanti. Hvitere tenner på 10 dager eller bildene tilbake. 

  Trykk på linken om du vil ha et vakkert/sexy smil!

  http://clk.tradedoubler.com/click?p=237358&a=2195822&g=21284832

   

  Ha en fantastisk kveld/natt! Ikke glem å SMILE!

   

  wee

   

  -Sandra 

 • Jeg har fått en unik mulighet!  I flere år har jeg hatt problemer med selvfølelsen min, jeg har aldri følt meg god nok. 

  Jeg har levd et liv hvor jeg har sett ned på meg selv å vært overbevist om at jeg ikke er god nok. Jeg har rett & slett sett på meg selv som en mislykket person og levd deretter. 

  Jeg har alltid tenkt; jaja, jeg klarer det ikke uansett, hvorfor stresse. Jeg har hatt tro på alle andre enn meg selv. 

  Om jeg har den innstillingen - kommer jeg til å lykkes i noe jeg gjør da? I det siste har jeg tenkt at nok er nok, nå skal jeg jobbe for suksess, jeg skal endre tankegangen min. 

  Jeg skal tenke positive tanker om meg selv.  Jeg har ikke fått barnehageplass til ungene mine, jeg har kjøpt meg i hus på "landet" og har ikke lappen (enda). 

  Men dette skal endres NÅ(!!), jeg må endre hvordan jeg tenker ellers går det utover ungene mine og ikke bare meg selv. Det er sinnssykt slitsomt å tenke nedlatende om seg selv hele tiden, jeg må overvinne frykten og gjøre drømmer til virkelighet. 

  For ca 2 og en halv uke siden kom en venninne til meg å tilbydde meg en unik mulighet, jeg kunne ikke takke nei, den var alt for bra!  Jeg bruker daglig kveldene mine til å prøve å motivere meg til å oppnå suksess med livet mitt og til å endre tankegangen min. Jeg har enda en lang vei å gå, men jeg skal komme dit!


  Har du hatt det på samme måte & vil endre det?

  Du kan kontakte meg på mail: sanhau6@gmail.com

   

  Ha en fin kveld!

  -Sandra

 • Hvorfor er det så vanskelig å være ærlig?!  Den siste tiden har jeg blitt fortalt alt for mange løgner, hovedsaklig fra folk som betyr veldig masse for meg.¨

  Dette sårer meg veldig,.det er ikke det personene gjør som sårer meg, men den fakta at de lyger om det.  Det får man til å lure på hva mer personen skjuler eller lyger om. Er personen til å stole på i det hele tatt? er alt de har sagt til meg bare bullshit? 

  Livet er for kort til å bruke tid på folk som ikke klarer å være ærlig. Jeg tåler utrolig masse drit, det skal masse til for å knekke meg. Jeg er den personen som sårer andre med sannheten istedenfor å servere en løgn. løgn er det værste jeg vet. 

  Om man forteller sannheten å er ærlig, er det veldig lett å tilgi personen fordi man vet h*n er til å stole på.  

  Lyger folk fordi de er redd for reaksjonen til vedkommende? Isåfall kan jeg fortelle dere med en gang, at reaksjonen blir mye VERRE om man finner ut du lyger. Kanskje man ikke hadde reagert i det hele tatt. 

  Jeg takler løgn så sinnssykt dårlig, det ender som regel opp med at jeg gir opp personen..Nå når jeg har unger kan ikke jeg bruke tiden på folk som sårer meg med en løgn. Sår meg med sannheten & jeg blir utrolig takknemmelig for at jeg endelig kan stole på noen. 

  Hva foretrekker du? sannheten eller løgn?

   

     -Sandra

 • 2013! :)  Hei alle sammen! :)

   

  Jeg har ikke blogget i år, men nå er jeg i gang i gjen! 

  Jeg startet året med å være syk og sengeliggende, kjip start.

  Men den starten endret seg fort..faren min ringte meg og spurte om jeg var med til syden et par dager etter jeg var blitt frisk. Jeg sier selvsagt ikke nei til en slik mulighet så jeg ordnet et nødpass til Sebastian og reiste til syden 9.januar og ble der til 16.januar. Vi hadde en fantastisk uke, sol og 25 + grader..! jeg savner varmen veldig nå, har allerede begynt å drømme om en ny tur..! :)

  I Syden slappet vi stort sett av og nøt solen, men tok også en kveld og sjekket ut utelivet i puerto rico.  

  Jeg bodde på Rivera Marina i playa del cura.  (bilde nedenfor)

   
  Jeg dro på hvalsafari, se videoen under!!  jeg så masse delfiner i det fri, helt fantastisk! :D Var sikkert over 100 stykker..

  video:diverse 024


  jeg syger Mercy med duffy! hehe

  Hvordan har din start på året vært?! :)

  -Sandra

 • Svar på spørsmålsrunden! (min første videoblogg)  Under finner dere svar på spørsmålsrunden! 

  Jeg giddet ikke å fikse meg for å lage videoen og det er dårlig web cam kvalitet, men det tåler dere?! :)

  Enjoy! 

  video:tvideo00004

  Hva syns dere om videoen? Dette er min første videoblogg noensinne så ble ganske amatør!

  skulle egentlig få en til å stille spørsmålene for meg, men det får vi ta neste gang! :)

  Hadebra! :)

  -Sandra

 • Spørsmålsrunde!  Hei! :)

  Tenkte at dere kunne komme med spørsmål til meg! :) 

  Jeg komnmer til å svare på video om det kommer nok spørsmål! 

  Spør om hva dere vil, ingen spørsmål er for dumme! ;)

     Da snakkes vi! ;)

   

  -Sandra

 • DET ER DITT LIV!!  Folk må tenke mer på seg selv og sitt eget liv! 

  Jeg tror roten til alt vondt i verden er at personer føler seg mislykket fordi de prøver å leve opp til egne eller andres forventninger!  Slutt å lev opp til andres forventninger, det er ditt liv og du kommer ikke levende ut av det. Hva vil du ha ut av livet ditt? Mange mennesker tror at meningen med livet er å stå opp hver måren, gå på jobb, gifte deg, få unger, bil, lappen og hus! Veldig mange gjør dette fordi de føler presset på seg. Kanskje det er et press de legger på seg selv eller et de føler fra andre. Uansett syns jeg folk skal tenke på at du en gang ligger for døden, vil du virkelig ligge å tenke at du ikke hadde et godt liv fordi du prøvde å leve et liv andre forventet at du skulle leve? 

  Hvis du skal være den personen som skal få deg hus, gifte deg osv så må det være fordi DU VIL DET! Og mens du gjør det, sørg for å dele gode stunder med folkene som betyr noe! ta deg fri til å gjøre det du vil. Ingen skal fortelle deg at du ikke er god nok! Ikke la noen stoppe deg for å oppfylle dine drømmer..! Jeg er helt ærlig oppgjitt over at alle skal forvente så masse av hverandre, og dømme hverandre. Syns folk skal konsentrere seg om sitt eget liv og hva de vil. Om folk ikke vil det samme som deg og har de samme ambisjoner som deg, betyr ikke det at de er mislykket. Folk legger for masse press på seg selv og de rundt seg. Om du vil ta en uke i syden fordi du rett og slett trenger en pause fra livet ditt, gjør det!  om du vil flytte til utlandet for å prøve å bli sanger, gjør det! 

  Fikk en kommentar i dag på at det var så godt å være med meg, fordi jeg var så avslappet! noen mennesker har fortalt meg mange hemmeligheter og ting i det siste som jeg ikke kan si videre. Men jeg kan si dere en ting, ingen av de har det særlig bra! Det har drevet meg til å skrive dette innlegget for alle har en ting til felles: DE FØLER SEG IKKE GOD NOK OG PRØVER Å TILFREDSTILLE ANDRE! 

  Jeg tenkte også over hvorfor jeg er så "avslappet"..Jeg er flink til å overse det negative i livet mitt, ta pauser, gjøre det beste ut av det jeg har og sånne ting. For eksempel: jeg elsker å ha ungene mine hjemme, begge 2, vi duller leenge om morningen, jeg tar meg god tid til å gjøre ting og prøver å nyte øyeblikkene..Når jeg er med ungene mine, er jeg mamma, når jeg har barnefri pleier jeg å koble ut morsrollen å fokusere på å pleie meg selv og nyte "ungdommstiden". På denne måten får jeg energi og overskudd til å mestre hverdagen. Når jeg er sint eller stresset, hjelper det veldig for meg å gå en tur i frisk luft eller komme meg vekk fra personen som stresser meg. 

  Og et tips til: istedenfor å snakke stygt om personen som stresser deg eller du har problemer med, vent til du har roet deg ned & fortell vedkommende hva du føler. Aldri vært redd for å si rett ut hva du mener, dine meninger er minst like verdifulle som andre sine!

  Husk at det værste som kan skje; er at du blir drept eller dør, men det skal alle uansett så hvorfor ikke dø for noe du står for? Da blir du til og med husket som en helt har jeg lært!

  TA VARE PÅ DEG SELV OG LEV UT DRØMMENE DINE!

   HVA SKAL TIL FOR AT DU SKAL HA DET BRA?


  Hvis du er enig med meg- del gjerne innlegget videre! 

  -Sandra


 • Les mer i arkivet Mai 2016 April 2016 Mars 2016
  hits