sandraHaugesittliv -

Jeg savner....Hei hei!

Det forrige innlegget mitt fikk litt reaksjoner, og det setter jeg pris på. Jeg trodde ikke at mitt første innlegg i 2016 skulle bli så "brutalt", men ting er ikke alltid like rosenrødt. Jeg gidder ikke å late som om alt er perfekt når jeg ikke føler det slik. Bloggen er mitt pusterom, et sted hvor jeg føler at jeg takle følelsene mine. Jeg elsker livet mitt her nede, men det er ting som er bedre i Norge. 

 

Dusj

I Norge er man mye mer innendørs enn man er i varmere strøk, derfor er også hjemmet et mye større fokus. Leiligheten min her nede, kan ikke sammenlignes med huset mitt i Norge. Jeg savner en SKIKKELIG dusj, jeg savner å la varmt vann renne nedover kroppen min i mer enn 5 minutter. Jeg savner å kunne pleie huden min mens jeg hører på radio i dusjen. Og massage..ååh, det er så undervurdert det! 

 

Speilskap

 
Morgenstellet mitt er en gambling prosess slik ting er nå. Jeg savner et skikkelig skap, hvor jeg kan oppbevare alle skjønnhetsproduktene mine. Ikke minst skikkelig lys på badet og speil.

 

En ordentlig dusj + speilskap og selvsagt en ordentlig norsk deilig dyne, er et stort savn i syden livet mitt. Produktene ++++ kan du få kjøpt HER

 -Sandra

 • Den beste starten på slutten!  Du puster det inn, du lar den senke livskvaliteten din...Du gjør din verste fiende til din bestevenn!

  Jeg snakker selvsagt om tobakkrøyken! Ta kontroll, gjør en endring for deg selv og dine omgivelser.


  La meg presentere deg for den elektroniske sigaretten! I en vanlig tobakkrøyk er det rundt 4000 skadelige kjemiske stoffer, elektroniske sigaretter inneholder vanndamp som er langt gunstigere for helsen din. En feil svært mange gjør, er å kutte ut røyken på dagen. Det lureste du kan gjøre er å trappe ned gradvis. Her er e-sigaretten et svært godt alternativ.

   

  Fordeler ved å stumpe røyken: 

   


  KILDE

   

  Hvorfor e - sigarett? 

  - Den inneholder ingen av de skadelige stoffene som finnes i tobakk

  - Den kan røykes overalt. da den ikke går under røykeloven

  - Den er lett å ta med seg

  - Den skader ikke omgivelsene dine

  - Du sparer penger

  - Lovlige

  - Enkel å lade via en usb kabel

  - Finnes i ulik smak, med og uten nikotin. Finn e-sigaretten som passer deg!

   

  HVORDAN FUNGERER E-SIGARETTEN?

  Den elektroniske sigaretten minner på noen måter en vanlig tobakksigarett, inkludert utseendet. Inne i sigaretten derimot er de grunnleggende helt forskjellige. Med tobakksigaretter foregår det en forbrenning av tobakk, mens e-sigaretten kun produserer damp. E-sigaretten bestar av to deler ? En refill og et batteri. Refillen er det lille gule ?filteret? ved munnstykket. Det er i refillen at e-væsken med nikotin befinner seg. Det er dette nikotinet som forhindrer din røyketrang. Du finner også varmeelementet i refillen, som fordamper e-væsken. Refillen fungerer også som et munnstykke ? det er her man skal suge. Den store hvite delen i den andre enden består av et batteri og en LED-lampe, som imiterer gløden fra en tobakksigarett.  For mer informasjon og bestilling, sjekk ut https://www.xsmoke.com/no/

   

  Ha en super kveld & masse lykke til! It's your body  -Sandra

   

  #helse #sponset #sandrahauge #blogg

 • Kontormøbler  Er du klar?

   

  Tiden er inne for å freshe opp kontoret! Det er mørkt når du kommer på jobb, det er mørkt når du drar fra jobb. Sørg for å ha en lys tid på kontoret, ikke føl deg fengslet! Se utvalget av kontormøbler ved å trykke på linkene!

   

  Barbord: 

  Den er både fancy, stilren og skaper en god atmosfære på kontoret!  Dette flotte barbordet, får du kjøpt online ved å trykke her ! Ved å kjøpe det online, sparer du ikke bare tid, men også penger. Produktet er nemlig fraktfritt! Så hva har du å tape? 


  Barstoler:

  For å få en gjennomført stil, kjøp barstoler til konkurransedyktige priser her 


  Kunstige planter:

  Grønt er skjønt!  Når du først skal friske opp kontoret, er det greit med kunstige planter. Det gir en stemningsfull og imøtekommende følelse samtidig som du slipper å stresse med å vanne de. En aktiv bedrift skal ikke måtte tenke på å vanne planter, dette er en perfekt løsning til de som vil ha det fint rundt seg uten ekstra ansvar.   Sist, men ikke minst: Whiteboard! 

  Kjøp ditt whiteboard tavle og stativ på nett og velg i mellom mange forskjellige modeller med eller uten hjul.Tavlene er lette å bruke og rengjøre, samt velegnede til alle kontorer, institusjoner, skoler og bedrifter. Illustrer ditt budskap på en enkel, tydelig og lett forståelig måte som er lett å endre underveis, hvis det kommer spørsmål eller nye emner underveis. Med et whiteboard er du ikke fastlåst til en bestemt dagsorden, men har full frihet til å tegne og fortelle det som er passende i situasjoner. Pennholder, markeringspenn og magneter medfølger.  Håper du har fått litt inspirasjon til et nytt funksjonelt og stilrent kontor! 

     -Sandra

   

  #sponset #kontormøbler #blogg #sandrahauge

 • Kontorstol  HOLA

  Hvordan står det til i Norge? Håper dere alle sammen har det supert!

  Jeg tenker på dere her nede i varmen. Akkurat nå vil jeg vise dere kontorstol (er). Jeg vil jo gjerne at dere skal sitte minst like behagelig på jobb som dere gjør hjemme i sofaen.

   

  Enten du sitter i ro fleire timer i strekk eller sitter litt innimellom på jobb. har altistore.no kontorstolene som matcher ditt behov. God sittestilling er nemlig viktig for en god fysisk og psykisk  helse.

   


  Dette er stolen for deg som sitter i ro i 4-6 timer i strekk i løpet av en arbeidsdag. Webstar som dette merket heter, anbefales IKKE til folk som sitter i ro i meir enn 6 timer sammenhengende.

     Denne elegante stolen er hakket dyrere i prisklasse, men er perfekt for deg som sitter i ro hele dagen på jobb.  Kontorstolen har et bredt og komfotabelt sete i kombinasjon med ergonomisk utformet rygg, samt en oppgradert Epron Synkron Pluss mekanisme. Denne gir optimal bevegelse mellom sete og rygg, mulighet for justering av setedybde for varierte arbeidsstillinger, anti-sjokk-funksjon samt en myk justering av arbeidshøyde. Stolen finner du på ALTISTORE.NO, trykk på linken for å komme direkte til denne klassiske og ergonomiske kontorstolen.

   

  Gjør deg klar til en ny arbeidsuke med en ny kontorstol frå altistore.no

   

  -Sandra♥

   

  #sponset #blogg #kontorstol #sandrahauge

 • Les mer her  Blakk?

  Nå nærmer det seg jul, en tid hvor økonomien skal strekke til flere steder enn den vanligvis gjør.  Kjenner du at det hadde vært godt med litt ekstra penger de kommende månedene? Eller kanskje du tenker å kjøpe bolig, men har ikke nok egenkapital? 

   

   


  Kilde

  Når man skal ta opp lån, er det flere ting man bør tenke på. Billigst rente, lengst betalingstid og beste vilkår. Hos fair-laan.no kan du sammenligne lån fra x antall banker. De har til og med lån UTEN renter dersom du betaler tilbake innen 30 dager, hvor bra er ikke det? Om du har en regning som skulle vært betalt nå, men ikke får penger før om 1 måned så kan du med andre ord betale regningen din nå uten å måtte betale renter. Rentefritt lån gjelder kun om du betaler tilbake innen 30 dager. Hos fair-laan.no kan du låne opp til 500.000 kr og du får svar på dagen. Hos noen banker kan det ta opp til 5 dager. 

  Om du er som meg, så har du en stolthet som gjør at du ikke vil spørre folk om hjelp. Da kan dette være en god løsning om du trenger ekstra penger uten å måtte spørre familie og / eller venner om å låne penger. Sjekk ut fair-laan.no for ytterligere informasjon og sammenligning av lån. Husk at man må være 18 år for å ta opp lån.

      

  -Sandra♥

 • Hvordan ser de perfekte høyttalerene ut?  God kveld

  I starten av forholdet så går alt så fint at man som regel ikke irriterer seg over de små tingene. Som for eksempel de gigantiske høyttalerne som tar halve stuen. Men etterhvert som tiden går, blir det et skikkelig irritasjonsmoment. "Hvorfor må de stygge klossene oppta all plassen?" 

  illustrasjonsbilde: Kilde

  Menn vil ha gigantiske høyttalere som gjør at hele huset vibrerer når de hører på musikk. Bass, lyd og størrelse er så utrolig viktig for de. The bigger the better?

  Mens kvinner synes de er stygg og ser helst at mennene kvitter seg med høyttalerne snarest mulig. De høyttalerne tenker man over fra starten, men man tenker at de skal jeg klare å bli kvitt til tross for at mennene ser utrolig stor glede i de.  Tro det eller ei, men høyttalere er ofte et diskusjonsemne for samboere. 

  Kvinner de trenger kun et par små høyttalere som passer inn i resten av huset, slik som de her fra expert.no:


  De er fancy, tar liten plass. I tilegg til dette, er de trådløs. Så de slipper å snuble i ledninger. 

  Helt ærlig så er jeg veldig glad for at jeg er singel og slipper å diskutere høyttalere. Men til dere som sliter med å komme til enighet, jeg har funnet de perfekte høyttalerne: 

   

   

  Rene linjer, glimrende lyd og fradokket frihet

  • Trådløs strømming med AirPlay og DLNA
  • God bassytelse
  • Innebygd Room Adaption
  • Lyden tilpasses rommet
  • Lightning-dokk for iOS-enhet
  • Bang & Olufsen-design

  BeoPlay A8, kompatibel med den nye Lightning-kontakten på iPhone 5

  BeoPlay A8 lydanlegg fra B&O PLAY utvider funksjonaliteten til den bestselgende BeoSound 8 ved å legge til Apple AirPlay å ??koble din iPhone eller iPad til en fleksibel verden av førsteklasses lyd - kjapt og trådløst. BeoPlay A8 har portabilitet til å gjøre ethvert kjøkken eller sommerhus til en festsone.

  Bygget på resultatene av BeoSound 8, som solgte over 50.000 enheter det første året og ble Bang & Olufsen mest suksessrike sound system noensinne, har de to modellene samme design, spesifikasjoner og enestående lyd. Det som gjør BeoPlay A8 enda bedre er integrert AirPlay trådløs forbindelse - i tillegg til den flyttbare Apple docking-kontakten.

  Synes du også at de høyttalerne var perfekte for dere? du får kjøpt de her: Expert.no

   

  Håper dere kommer til enighet. 

  Innlegget er:    

  -Sandra♥

    

 • Spar hundrevis av kroner på skjønnehetsprodukter!!   

  God kveld

   

  Ofte spør venner, både gutter og jenter meg om skjønnhetstips. Jeg er ekspert på å finne frem rabattkoder og spare masse penger på Internett og generelt i livet. 

  Ikke bare det, men jeg er ærlig! Fungerer ikke et produkt så sier jeg min mening om det, elsker jeg et produkt så må jeg fortelle venne mine om det.

  Ikveld kom jeg over en nettside hvor du kan spare hundrevis av kroner på skjønnhetsprodukter, både til han og henne. 

  klikk her for direkte link til nettsiden. 

   


   

  Ta denne parfymen for eksempel. Kun 320 kr for 100 ml parfyme, det er prisen du betaler for 30 ml på Cubus. 30 ml koster kun 194 kr her . Grunnen til at jeg brukte akkurat denne parfymen som eksempel, er fordi jeg elsker lukten på den. Jeg brukte den konstant før. 

   

  De har hundrevis av andre merkeparfymer, marrocanoil (hårpleie) som alle vet at jeg elsker, det gjør håret så mykt og lett å børste. De har også sminke , hudpleie , solkrem og solpleieprodukter. alt du trenger for å føle deg fresh fra topp til tå, wohoo! 

     Makeupshow onsdag 3.juni 70 talls stil. foto: Girskas.com  makeup: Sarah Choucair

   

  Håper dere likte tipset. Vil dere ha flere skjønnhetstips /spare penger? lik/del / kommenter dette innlegget.

   

  God natt

  --Sandra

  #skjønnhet #makeup #tips #blogg 

 • Xlash (resultater)  God daag!

  Jeg har masse greier på gang nå, så bloggingen blir desverre litt nedprioritert, men skal selvsagt prøve å oppdatere dere hver dag.

  I morgen så skal jeg ha min første kjøretime noensinne, jeg er kjempe nervøs og spent. Endelig er jeg skikkelig i gang med lappen, føler jeg. 

  Ungene blir hentet ikveld/ ettermiddag av barnefaren, jeg skal ha en skikkelig fornuftig helg, tenkte jeg. Jeg har så masse å gjøre om dagen, men jeg elsker det!

   

  Over til overskriften  Nå har jeg prøvd XLASH i ca 7 dager ( ikke sammenhengende). Som dere kanskje husker, så var jeg veldig skeptisk til at dette vippeserumet kom til å funke, Men når jeg ser på bildet etter kun 7 dager så ser jeg jo forbedringen. Gjør dere?   dere kan lese mer om x-lash her: http://sandrahaugesittliv.blogg.no/1370643015_xlash.html

   

  Ha en fin dag! 

  -Sandra

 • Xlash  God kveld/ god natt!

  Nå er jeg på vei til i seng, akkurat fjernet sminken. 

  "jeg bruker natten til å se ok ut om dagen", jeg tenkte nå å prøve den berømte xlash. 

  På hjemmesiden til xlash.no skriver de:  Xlash er vekstserum som sørger for at dine egne øyevipper blir mørkere, fyldigere og lengre, helt uten sminke.Xlash innneholder kun naturlige planteekstrakter. Vi har 100 % fornøyd-garanti - eller pengene tilbake.

  Jeg er alltid skeptisk til slike ting, men det skader jo ikke å prøve. De hevder at du skal få oppnådd lange øyevipper allerede om 30 dager, kan bli spennende å se om det blir noe resultat.

   

  Her er før bilde:  Jeg tenkte å bruke produktet hver natt så sant det går i 30 dager å oppdatere dere om produktet. Jeg har forresten ikke fått produktet sponset, har kjøpt det av egen fri vilje. På hjemmesiden til xlash koster den 499 kr, jeg bestilte den på den svenske siden xbeauty for noen dager siden for 219 norske kr inkludert frakt osv. Utrolig rask levering. Dere vet jo at de svenske kronene er mindre verdt enn de norske, som igjen vil si at det er fornuftig å bestille fra Sverige om de leverer til Norge. Jeg fant en rabattkode på siden xbeauty også, noe som gjorde at jeg sparte en del kr. 

  Da gjenstår det bare å si: God natt! 

  -Sandra

 • Vurderer du å kjøpe deg hund?  Hjelp en hund til å få et bedre liv- adopter en!

  Mange hunder her som trenger et trygt og godt hjem. Håper det er flere der ute som har mulighet til å adoptere,kjenner noen som kan, eller hjelpe til ved donasjoner. Disse hundene har på ulike måter ikke fått noen god start på livet og fortjener virkelig en ny sjangse. Gjør det du kan for å hjelpe ♥

   
  For å adoptere hunder eller undersøke nærmere, trykker du på linken under. 

  http://www.facebook.com/FAPFHungary

   

  -Sandra

 • Tips for å forebygge og bli kvitt strekkmerker!! :)   

   

  Jeg vil anbefale denne kremen til alle dere som er gravide eller som har strekkmerker!! DEN FUNKER! 

  Jeg brukte den fra jeg var 6-8 måneder sist gang, og fikk bare 4 strekkmerker og det var i den perioden jeg ikke brukte kremen..siste måneden. Jeg har nå begynt å bruke den igjen ettersom jeg er gravid igjen og har vel brukt den i ca 2 uker, nesten hver dag..De strekkmerkene jeg hadde er nå blitt helt lyse og et av de er borte. Jeg har heller ikke fått noen nye! :) 

  p.s jeg har ikke fått noe oppgave å anbefale denne, gjør det fordi jeg vil! :)

   

   

   

  Oppstrammende krem mot strekkmerker

  Egenskaper
  Virker forebyggende ved å tilføre fuktighet og næring for å bevare hudens elastisitet og spenst. 

  Virker korrigerende ved å stramme opp og dermed redusere eksisterende strekkmerker.

  Brukes fra 4. graviditetsmåned eller på ?friske?
  strekkmerker.

  STREKKMERKER Velegnet til?
  alle kvinner. Brukes fra 4. graviditetsmåned eller på ?friske? strekkmerker.

   

  Kremen kan du få kjøpt her: http://www.apotekhjem.no/Nettbutikk/display.aspx?menuid=97&prodid=44132 eller på apotek, verdt pengene!

  Har du flere tips? :)  del gjerne

 • Les mer i arkivet April 2016 Mars 2016 Februar 2016
  hits