sandraHaugesittliv -

03.04.2016 

kl er 11 her nede nå, jeg sitter på balkongen alene og drikker voksendrikk. Slapper heelt av! 

Jeg skulle ønske jeg hadde datamaskin, føler jeg er en ubrukelig blogger fra mobil. Gårsdagen var en skikkelig drittdag, heldigvis så tar det ikke lang tid før jeg blir positiv igjen. Idag har ting vært veldig rolig, det har bare vært meg og ungene alene i hele dag. 

​Først spiste vi en sykt digg frokost, hjemmelaget kyllingsalat, ungene elsker det! Som dere ser på bildet over så prøvde jeg å flette håret til Nathalie før vi skulle på butikken, ikke akkurat min sterkeste side. Når vi hadde handlet så fant Sebastian ut at han skulle skape seg og kastet mat på bakken så kom det en greit kjekk fyr fra ingensteder og plukket opp varen og ga den til meg. Det ble seriøst et av dagens høydepunkter. Ha ha. 

Ellers har vi spist lunsj i parken, lekt og vært med bassenget. Max  chill.  Håper det blir strålende sol imåren, jeg vil på stranden og bli brun! 

Supergøy innlegg, kos dere med bildene!

-Sandra♡

#livetispania #sandrahauge #blogg #hverdag

 • Unge mødre!  Hva er greien med at folk er så fordomsfulle mot unge mødre?

  Folk har så mange tanker om jenter som blir mamma i ung alder,- selv ble jeg mamma som 18 åring. Jeg rakk akkurat å fullføre videregående før jeg fikk Nathalie, og jeg skal love dere en ting, livet mitt har blitt alt annet enn ødelagt etter jeg ble mamma! Før gikk livet mitt ut på å dra ut hver helg med folk som egentlig ikke betydde noe særlig mye for meg. Nå våkner jeg stort sett hver morning til en smilende jente som står ved sengekanten og venter på at jeg skal våkne. 

  Du kan tenke deg, at noe du har laget selv stirrer deg inn i øynene & smiler til deg. Det er helt fantastisk! Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke var så veldig glad i unger før jeg fikk min egen, da snudde alt seg. Nå blir jeg helt glad inni meg når jeg ser en baby, og om en unge griner litt bryr du deg ikke om når det er din egen.

  Etter jeg har blitt mamma, har jeg sett hvilke venner som var de ekte, og hvem som brydde seg om meg. Jeg har fått meg egen leilighet med hage & fått større "stå på vilje" Og myye større lyst på livet. 

  Hva er så forferdelig med å ta konsekvensene av handlingene dine? Om du er voksen nok til å ha sex, bør du være voksen nok til å ta konsekvensene av det, gammel eller ung.
 • Les mer i arkivet Mai 2016 April 2016 Mars 2016
  hits